Voštana Kajli Džener
Foto: Getty Images

Dobila dvojnicu

Voštana Kajli Džener

Sestra Kim Kardašijan našla se u muzeju „Madam Tiso“, rame uz rame s brojnim slavnim ličnostima.

Rijaliti zvijezda Kajli Džener upisala se u listu slavnih koji su dobili svoju voštanu figuru, prenosi Kurir.

Kajli se time pohvalila na društvenim mrežama i postavila fotografiju na kojoj pozira pored svoje „dvojnice“.

''Moja voštana figura je stigla. Ovo je čudno'', napisala je Kajli i pokušala da zbuni pratioce pitanjem koja od njih je prava.

Najmlađa sestra Kim Kardašijan izjavila je i da je za svoju voštanu figuru dala svoju skupocijenu „balmen“ haljinu koju je nosila na prošlogodišnjoj Met gala večeri.

Figura je procijenjena na oko 350.000 dolara, a pored Kajli, svoju „dvojnicu“ imaju i njene sestre Kim i Kendal, ali i zet Kanje Vest.

1244813profimedia0342471523ff

Foto: Profimedia

Inače, Kajli kad je ugledala koliko je vjerodostojna njena voštana kopija odlučila je da se našali sa sestrama te ih je pozvala preko FaceTime-a i sve ih zbunila:

''Pomislila sam da zabrinjavajuće dugo poziraš'', bio je komentar njene starije sestre Kim Kardašijan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.