Budva: Melina Džinović napravila pometnju zbog osoblja u hotelu
Foto: Blic

Nije mogla da se smiri

Budva: Melina Džinović napravila pometnju zbog osoblja u hotelu

Kreatorka Melina Džinović ovih dana vrijeme provodi u luksuznom crnogorskom hotelu u Bečićima. Međutim, tamo je bez svog supruga Harisa Džinovića. Nakon što je došla na bazen kako bi se malo kupala i sunčala, pozvala je svog supruga i požalila mu se.

Naime, Melina je imala problem sa sobaricom koja je ušla u njen apartman dok je poznata kreatorka spavala, prenosi Blic.

To ju je iznerviralo pa je nervoznim tonom Harisu preko telefona objasnila šta joj se dogodilo.

Svi prisutni svjedoče da je kreatorka bila toliko nervozna da je njen glas odzvanjao bazenom poznatog hotela.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.