Zemun: Čupali mu nokte, mučili i zapalili
Ilustracija

Ljekari mu se bore za život

Zemun: Čupali mu nokte, mučili i zapalili

Nepoznate osobe zapalile su u beogradskoj opštini Zemun čovjeka, kog su prethodno mučili i čupali mu nokte.

Nesrećni čovjek primljen je rano jutros na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gdje mu se ljekari bore za život.

Ovo mučenje dešavalo se sinoć u Zemunu.

Kako navodi izvor "Telegrafa" iz ove zdravstvene ustanove, povrijeđeni čovjek nalazi se u šok sobi VMA, i da je u teškom zdravstvenom stanju.

"Ne znamo da li se on samozapalio ili je zapaljen. Policija je slučaj prijavila Hitnoj pomoći. Riječ je o muškarcu koji je imao dosta proširene opekotine", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura agenciji Beta.

"On ima opekotine, ali je svjestan i stabilan", rekli su za "Blic" na VMA. 

Kako kažu u Hitnoj, u pitanju je muškarac od 58 godina, koji je imao opekotine po cijelom telu. Bio je svjestan i razgovarao je. 

Prema saznanjima "Blica", policija je utvrdila identitet povrijeđenog. Radi se o R.M. iz Zemuna.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.