OVO otkriva koliko je muškarac dobar u seksu
Ilustracija

OVO otkriva koliko je muškarac dobar u seksu

Vježba čini majstora, kaže stara izreka koja bez dileme važi i kada je riječ o seksu. Neke sitnice u životima muškaraca otkrivaju koliko seksualnog iskustva zaista imaju.

U FIOCI PORED KREVETA DRŽI KONDOME

U fioci se takođe mogu naći seksi igračke i lubrikanti, ali ormarić u kupatilu skriva uloške i / ili tampone, šnale za kosu, ženske žilete za brijanje i dodatne četkice za zube. Njega ništa ne može iznenaditi.

LIJEPO UREĐENO I UREDNO KUPATILO

Ovo je znak da ga muškarac često koristi, ali i da dovodi u svoj stan žensko društvo. On ipak vjeruje u onu poznatu: praksom do savršenstva!

SAMOPOUZDANO PRILAZI ŽENAMA...

...i razgovara s njima o najrazličitijim temama, i nikad se ne hvali svojim postignućima u seksu. Prije će se njegovim iskustvom pohvaliti neka bivša djevojka, nego on. On je čovjek od akcije.

NESPRETNOST NIJE DIO NJEGOVOG RJEČNIKA

Ima odličnu kontrolu nad svojim tijelom, uvek zna gdje će sjesti, kako se elegantno dići iz automobila ili kako osvojiti ženu na plesnom podijumu.

ZNA SE SLUŽITI JEZIKOM U DOSLOVNOM I PRENESENOM ZNAČENJU

Umjetnost šaputanja nestašnih rečenica prije odlaska u spavaću sobu za njega nije nepoznanica. U izražavanju svojih želja je vrlo jasan i precizan.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.