Nejmar odbacio spekulacije da prelazi u PSŽ

Nejmar odbacio spekulacije da prelazi u PSŽ

Fudbaler Barselone Nejmar odbacio je danas spekulacije da će preći u Pari Sen Žermen.

Svjetski mediji juče su prenijeli da je Pari Sen Žermen spreman da plati Barseloni 222 miliona eura, koliko iznosi otkupna klauzula u Nejmarovom ugovoru i da je 25-godišnji Brazilc pristao da ode u pariski klub.

Nejmar je prošlog oktobra potpisao novi petogodišnji ugovor sa Barselonom do 2021. godine, a za sajt Gol rekao je da je srećan u katalonskom klubu.

"Prošla sezona je bila moja najbolja sezona u Barseloni. Navikao sam se na grad, na klub i srećan sam. To se vidi i na mojim rezultatima kao sportiste. Najbolje sam se osjećao prošle sezone, čak iako nismo osvojili trofeje koje smo željeli. Igrali smo velike utakmice i proživjeli nevjerovatne trenutke. Sada moramo da radimo za sezonu 2017-2018 i očekujem da će biti uspješna", rekao je Nejmar.

Predsjednik Barselone Djozep Marija Bartomeu rekao je za Bi-Bi-Si (BBC) da klub ne namjerava da proda Nejmara.

Nejmar je 2013. godine iz Santosa prešao u Barselonu, sa kojom je do sada osvojio dvije šampionske titule, Ligu šampiona, tri Kupa kralja, svjetsko klupsko prvenstvo i Superkup Španije.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.