Karleuša više nije plavuša, EVO kako sada izgleda (FOTO)
Jelena Karleuša

Karleuša više nije plavuša, EVO kako sada izgleda (FOTO)

Jelena Karleuša je odmah po dolasku iz Turske riješila da promijeni ono što žene najčešće mijenjaju - frizuru.

Nakon vrelih fotografija kojima je svakodnevno častila fanove iz Istanbula, Jelena Karleuša je ponovo skrenula pažnju na sebe i zaintrigirala javnost nečim novim, a ovaj put radi se o boji kose.

Jelena više nije plavuša, već joj je kosa nježno roze boje, a uz bijelu haljinicu i današnji autfit promjena se više nego svidjela svim njenim pratiocima.

kar830x0

Kao i uvijek, Karleuša je odmah dobila stotine komplimenata, a za samo jedan sat fotografija je sakupila skoro 40.000 lajkova.

Telegraf

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.