Nejmar ipak ostaje u Barseloni
Nejmar

Nejmar ipak ostaje u Barseloni

Potpredsjednik Barselone zadužen za sportska pitanja Đordi Mestre demantovao je danas da će Nejmar ovog ljeta napustiti klub i otići u Pari Sen Žermen.

Španski mediji juče su objavili informaciju da je PSŽ spreman da plati 222 miliona eura za transfer Nejmara, ali je Mestre danas odgovarajući na pitanja novinara kazao da je "200 odsto siguran" da će Brazilac ostati u Barseloni.

Dvadesetpetogodišnji Nejmar ima ugovor sa Kataloncima do ljeta 2021. godine, a ovo nije prvi put da se priča o njegovom odlasku iz kluba, pošto je PSŽ i prošlog ljeta bio zainteresovan za Brazilca.

PSŽ je ovo ljeta već doveo Danija Alveša kao slobodnog igrača.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.