Stomak do zuba: Ronaldo više ne krije da mu je djevojka trudna
Foto: Instagram/Screenshot

Postaje otac po 4. put

Stomak do zuba: Ronaldo više ne krije da mu je djevojka trudna

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo za dva mjeseca postaće otac po četvrti put!

Prije samo dva mjeseca postao je otac djevojčice Eve i dječaka Matea koje je na svijet donijela surogat majka, a fudbaler ima i sina Kristijana juniora koji se rodio na isti način, prenosi Kurir.

Međutim, Ronaldovo četvrto dijete na svijet će donijeti njegova djevojka Georgina Rodrigez koja je u sedmom mjesecu trudnoće.

Iako dosad nisu javno govorili o tome, svjetski mediji uveliko plasiraju dokaze o trudnoći njegove aktuelne djevojke.

124099511ff

Foto: Instagram/Screenshot

A i sam Ronaldo je na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj se jasno vidi Georginin 'stomak do zuba', te nema dileme da će porodica slavnog portugalca biti bogatija za još jednog člana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.