Bježeći od policije progutao marihuanu pa umro
Ilustracija

Split

Bježeći od policije progutao marihuanu pa umro

Dvadesetčetvorogodišnji mladić preminuo je nakon što mu je naglo pozlilo kada ga policija privela na splitskom festivalu "Ultra" zbog sumnje da posjeduje drogu.

Splitsko-dalmatinska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj dvadesetčetvorogodišnjaka na "Ultra" festivalu.

Policajci su sinoć oko 20.30 časova prišli mladiću sa namjerom utvrđivanja identiteta. Sumnjali su da nosi drogu sa sobom, a mladić je krenuo da bježi.

Zatim su ga uhvatili i stavili mu lisice. Zajedno su krenuli ka vozilu kako bi ga prebacili u policijsku stanicu.

U tom trenutku mladiću je pozlilo.

Policajac je pokušao da pomogne, dok je kolega pozvao hitnu pomoć. Mladića su policajci odveli u bolnicu, a kasnije su primili vijest da je umro.

Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju. Kako portal Index.hr saznaje, mladić je progutao plastičnu vrećicu sa marihuanom dok je bježao od policije.

Vrećica mu je zapela u grlu, a policajci je nisu nikako mogli izvući.To je učinjeno tek u bolnici.

Riječ je bilo o manjoj količini marihuane.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.