Mladić skočio da spasi djevojke, pa i on nestao u talasima (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Mladić skočio da spasi djevojke, pa i on nestao u talasima (VIDEO)

U ljetovalištu Vlore na jugu Albanije utopile su se tri osobe, među kojima je, prema još nepotvrđenim informacijama, i 24-godišnji Benjamin Ferati koji živi i radi u Srebreniku u BiH, a porijeklom je iz Makdonije.

Ovaj mladić bio je na odmoru u ovom poznatom ljetovalištu, a život je izgubio u pokušavajući da pomogne djevojkama koje su se utapale u moru.

Prema informacijama albanskih portala, Ferati je skočio u vodu kada je vidio da se dvije devojke, Manuela Maraj (27) iz Vlore i Ksona Cani (25) iz Tirane bore da ne potonu.

Hrabri mladić je zaplivao prema njima, ali se zbog velikih talasa utopio, a život su izgubile i dvije djevojke kojima je pokušao da pomogne.

Nesrećni mladić je porijeklom iz Tetova u Makedoniji, a u Srebrenik se odselio prije desetak godina, gdje je radio u porodičnom restoranu brze hrane.

Avaz.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.