CG poražena od Francuske
Foto: KSCG

Produžetak je ovog puta bio koban

CG poražena od Francuske

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore doživjela je prvi poraz na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina na grčkom Kritu – izabranici Dušana Dubljevića nakon produžetka poraženi su od selekcije Francuske 76:73.

Nakon što su na startu poslije produžetka savladali Tursku, ”crveni” su odigrali još jedan sjajan meč protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje trofeja, imali su priliku da dođu do pobjede u regularnom toku, ali je nijesu iskoristili, a Francuska je u dodatnih pet minuta imala više koncentracije i u uzbudljivoj završnici došla je do druge pobjede na prvenstvu.

Najefikasniji kod Crne Gore bio je Milić Starovlah sa 25 poena, pratio ga je Miloš Popović sa 23 poena i 15 skokova, dok je Filip Bakić ubacio 15.

Kod Francuza najzaslužniji za pobjedu bio je Eli Frenk Okobo sa 16 poena.

Crna Gora će u posljednjem kolu grupe B, u ponedjeljak od 13 sati i 30 minuta igrati protiv Islanda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.