Kao tinejdžerka oduševila nas je svojim talentom, a sada ima novu pjesmu
Screenshot, Ilma Karahmet

Nova Ilma

Kao tinejdžerka oduševila nas je svojim talentom, a sada ima novu pjesmu

llma Karahmet iz Kiseljaka s 13 godina oduševila je regiju izvodeći popularnu pjesmu “Ima jedan svijet“ u popularnom šou programu X Faktor. Ova ljepotica je sada predstavila svoju pjesmu “Ne zovi me tugo”, a spot je snimljen na predivnom vodopadu Kravice.

"Čim mi se gospodin Almn Lojo javio, rado sam se odazvala pozivu za saradnju. Ponudio mi je nekoliko pjesama, ali smo na kraju zajedno izabrali pjesmu ,'Ne zovi me tugo''. Odmah sam je zavoljela i jako smo se trudili oko nje od samog početka i iskreno se nadam da će se i mojoj publici dopasti jer je pjesma predivna i energična. Uživala sam i na snimanju spota, cijela ekipa je bila izuzetno profesionalna. Svi smo dali sve od sebe da ovu bajkovitu priču prenesemo na ekran'', rekla je Ilma za Pogled.ba.

Poslušajte Ilminu novu pjesmu:

Ami Lojo rekao je da mu je bilo veliko zadovoljstvo raditi s ovakvim talentom:

''Naravno da mi je bilo veliko zadovoljstvo raditi s Ilmom. Ona je zaista jako talentovana i ima prelijep glas. Pjesmu 'Ne zovi me tugo' sam radio baš namijenski za nju i prilagodio njenim glasovnim mogućnostima'', istakao je Lojo.

''Mislim da smo s ovom pjesmom i pronašli neki muzički pravac u kojem bi njena karijera trebala ići. Iskreno se nadam da će se publici svidjeti rezultat jer smo u ovaj projekt uložili jako mnogo rada i truda'', rekao je Amil Lojo.

Ovako je mlada Ilma osvojila srca publike:

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.