Šon Pol stigao u Budvu

Šon Pol stigao u Budvu

Muzička zvijezda Šon Pol stigao je u Budvu, gdje će večeras nastupiti na "Sea Dance" festivalu.

"Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, stigao je u Budvu u popodnevnim časovima. Čanovi njegovog tima prije nastupa posjetili su festivalski prostor,dok se Šon odmah uputio na kraći odmor prije nastupa", istakli su organizatori "Sea Dance"-a.

Kako su kazali,ako je suditi po nastupima koje je prethodnih sedmicama održao od Engleske do Njemačke, Danske i Belgije, na set listi večerašnje zvijezde festivala naći će se svi njegovi hitovi, mešu kojima i "Rockbye baby", "Cheap thrills", "No Lie", "Get busy" i mnogi drugi.

"Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće sada već domaćini festivala kotorski dvojac Who See, koji će sa gostima iznanađenja predstaviti svoj novi album `Pamidore`, kao i hip-hop trio `Bad Copy`. Čast da zatvori Glavnu binu ovogodišnjeg `Sea Dance` festivala imaće hitmejker Mahmut Orhan čija se ljetnja himna `Feel` ne skida sa radija, a sa njim na bini biće i beogradski house majstor Danijel Čehranov u Evropi poznatiji pod pseudonimom Last95. `No Sleep` bina za finale je sačuvala trenutno najveću tehno zvijezdu u usponu, čuvenu Ameli Lens sa kojom na Jaz stiže i sve traženiji producent `South London Ordnance`!Ulaznice za večerašnje finale `Sea Dance` festivala i EXIT Avanture, biće dostupne na festivalskim blagajnama na Jazu po cijeni od 25 eura", naglasili su organizatori.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.