Čilić u finalu Vimbldona!
Marin Čilić

Savladao Kverija

Čilić u finalu Vimbldona!

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u finale Vimbldona pošto je u polufinalu savladao Sema Kverija rezultatom 3-1, 6:7 (6:8), 6:4, 7:6(7:3), 7:5.

Sjajni hrvatski teniser je poslije skoro tri sata igre uspio da dođe do finala, u kom će čekati boljeg iz duela Rodžer Federer i Tomas Berdih, prenosi B92.

Od samog početka meča pa do samog kraja viđena je velika borba dvojice tenisera koji su pokazali odličnu igru na Centralnom terenu.

Prvi set odlučen je poslije taj-brejka u kom je slavio Amerikanac, da bi Hrvat u drugom poslije rezultata 3:3 vezao tri poena i lako došao do izjednačenja.

I u trećem setu igrao se gem za gem, koji je na kraju odlučen poslije taj-brejka, u kom je dominatno slavio Hrvat.

Izjednačeno je bilo i u nastavku, u odlučujućem, četvrtom setu, koji je odličnim servisima osvojio Čilić.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.