U poplavama u Indiji 60 mrtvih, ugroženo dva miliona ljudi
ilustracija

Traju već tri nedelje

U poplavama u Indiji 60 mrtvih, ugroženo dva miliona ljudi

U poplavama na sjeveroistoku Indije do sada je život izgubilo najmanje 60 ljudi, a gotovo dva miliona je ugroženo, saopštili su zvaničnici.

Poplave koje traju već tri nedelje najteže su pogodile indijsku državu Asam, gdje je od sredine juna poginulo 45 osoba, prenosi AP.

U obližnjoj državi Arunačal Pradeš smrtno je stradalo 14 ljudi. Oni su poginuli kada je odron blata zatrpao njihovo selo.

Poplave koje izazivaju ljudske žrtve su česta pojava tokom sezone monsuna koja traje od juna do septembra, podsjeća AP.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.