Lepa Brena otkrila  detalje o svom seksualnom životu
Lepa Brena

Napravila presedan

Lepa Brena otkrila detalje o svom seksualnom životu

Folk zvijezda rijetko priča o intimnim detaljima iz svog života, ali je ovog puta napravila presedan i progovorila šta ona i njen suprug rade između četiri zida.

 Lepa Brena nedavno se našla u žiži interesovanja, prvo zbog spekulacija da ima ozbiljne zdravstvene tegobe, a onda i zbog pada na nastupu u Knjaževcu. Prvo je oštro demantovala, a na svoju nespretnost se slatko nasmijalam prenosi Blic.

Ipak, ono što zanima većinu je njen intimni život, o kojem Brena rado govori, ali bez zadiranja u privatne detalje, posebno seksualne. Međutim ovog puta je napravila presedan i progovorila o aktivnostima između četiri zida. Naime, Lepu Brenu su upitali kakav joj je seksualni život, a ona je iskreno odgovorila.

"To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš da planiraš, a to je, znači, jednom nedjeljno. Ko ugrabi dva puta, taj je srećan", kroz osmijeh je rekla Brena.

Ljubavna priča Bobe Živojinović i Lepe Brene počela je davne 1986. godine, dok je on harao teniskim terenima, a ona bila najveća zvijezda Balkana. Brena je često opisivala taj susret kao sudbinski. Njih dvoje imaju dva sina, Stefana i Viktora, a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.