Budućnost poražena od Partizana
Foto: Partizan.rs

Ništa od iznenađenja

Budućnost poražena od Partizana

Fudbaleri Budućnosti sa dva gola zaostatka čekaju revanš pod Goricom - ''plavi'' su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona poraženi u Beogradu od Partizana 2:0.

Nakon poluvremena bez golova, u 53. minutu neoprezan je bio Mitrović, igrao je rukom u kaznenom nakon kornera ''crno-bijelih'', a siguran sa bijele tačke bio je Đurđević. Golmanu crnogorskog šampiona Mijatoviću malo je nedostajalo da sačuva gol.

Tačno deset minuta kasnije Leonardo pogađa za vođstvo Partizana od 2:0. Tavamba je prebacio odbranu Budućnosti, koja je zaspala i ostavila Leonardu dovoljno prostora da neometan savlada Mijatovića.

Revanš meč na programu je sljedećeg utorka na stadionu pod Goricom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.