Đoković u četvrtfinalu
Novak Đoković

Ponovo na "kecu"

Đoković u četvrtfinalu

Novak Đoković i Tomaš Berdih igraće u srijedu meč četvrtfinala Vimbldona na terenu broj jedan, saopštili su organizatori turnira.

Njihov meča ne bi trebalo da krene prije 15.30, pošto će prvo na teren izaći Žil Miler i Marin Čilić.

Ovo je već treći put zaredom da Đoković ne igra na Centralnom terenu, koji će u srijedu biti rezervisan za duele Endija Marija i Sema Kverija, kao i Rodžera Federera i Miloša Raonića.

Znamo već da se dosta prašine podiglo oko duela srpskog tenisera i Francuza, koji je realno trebalo da bude odigran u ponedjeljak veče na Centralnom terenu, jer je meč Rafaela Nadala i Žila Milera trajao pet sati. 

Ipak, znate već kako se sve to završilo, Novakov meč je premješten u utorak, a organizatori su kao glavni razlog naveli bezbjednost. 

Sada, trostruki osvajač Vimbldona ponovo neće igrati na jednom od najpoznatijih terena, jer on kao da je rezervisan samo za Endija Marija i Rodžera Federera. 

Nema sumnje da je Švajcarac obilježio istoriju ovog turnira sa sedam osvojenih trofeja i da je Britanac domaći takmičar, ali neka ravnoteža bi trebalo da postoji. 

Još ukoliko bude pada kiša, a to je uvijek diskutabilno za London, Novak bi mogao ponovo da prolazi kroz veoma stresan period.

B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.