Evo kako da se riješite podbratka (VIDEO)
Ilustracija

Redovne vježbe čine čuda

Evo kako da se riješite podbratka (VIDEO)

Ukoliko imate problema sa podbratkom, postoji način kako da ga se riješite. Redovno izvođenje vježbi koje stimulišu vratne mišiće učiniće da višak kože nestane.

Postoji nekoliko stvari koje mogu da doprinesu stvaranju podbradka. Glavni je prekomjerna težina, a drugi razlog je neaktivan način života.

Mišići koji se ne koriste dovoljno često počinju da gube tonus, a to uključuje i mišiće koji se nalaze ispod vilične kosti. Takođe, kako starimo, koža gubi elastičnost što dovodi do opuštanja kože.

 Uz redovno vježbanje moguće je riješiti se opuštenih mišića i ružne kese koja visi ispod brade. 

U videu su prikazane vježbe koje vam u tome mogu pomoći, a koje je potrebno da izvodite samo 20 minuta dnevno. Takođe je bitno da pijete puno vode i smanjite količinu soli koju unosite u organizam.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.