Kapiten napustio Budućnost pred gostovanje Partizanu
Foto: FK Budućnost

Kapiten napustio Budućnost pred gostovanje Partizanu

Podgorička Budućnost dodatno je oslabljena pred dvomeč sa Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvaka Crne Gore je tri dana prije gostovanja u Beogradu napustio kapiten Risto Radunović, koji čeka inostrani angažman, prenosi B92.

Prije štopera Radunovića iz šampionskog tima su otišli Goran Vujović, Nikola Vukčević, Milan Vušurović i Miloš Raičković.

Radunović se prošle sedmice priključio pripremama ekipe na Zlatiboru, očekivalo se da nastupi protiv Partizana, ali je iznenada ipak napustio Podgoričane. 

"I pored svih napora kluba da zadrži svog kapitena, igrač je u ovom trenutku odlučio da nastavak svoje karijere veže za neki drugi klub u inostranstvu", navodi se u saopštenju FK Budućnost. 

Budućnost je u međuvremenu pod novim trenerom Draganom Kažićem dovela golmana Milana Mijatovića, levog beka Iliju Tučevića, vezuste Rista Ristovića i Dominika Koreu (teže se povredio), te napadače Miljana Vlaisavljevića i Alena Melunovića. 

Partizan dočekuje Budućnost u utorak od 20:45 časova u Humskoj 1. Revanš je za sedam dana u Podgorici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.