Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona, savladao Gulbisoma
Novak Đoković

Bez problema

Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona, savladao Gulbisoma

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je oduševljen nastupom u današnjoj pobjedi nad Ernestom Gulbisom i da je podigao nivo igre.

"Oduševljen sam kako sam igrao, podigao sam nivo igre u odnosu na prošle mečeve i nedjelje, bio sam koncentrisaniji na terenu. Veoma sam zadovoljan kako sam se osjećao i igrao i nadam se da je publika uživala", rekao je Đoković poslije meča.

Đoković se plasirao u osminu finala, pošto je ubjedljivo u tri seta pobijedio Ernesta Gulbisa iz Letonije.

"Gulbis je veliki izazov, nepredvidiv igrač sa sjajnim servisom, tako da nije lako igrati protiv njega na travi. Odlično je počeo, imao brejk viška, ali sam dobio nekoliko gemova za redom i tako stekao samopouzdanje", kazao je četvrti teniser svijeta.

Naredni protivnik biće mu Adrijan Manarino iz Francuske.

"Pobijedio je Gaela Monfisa u pet setova, što je odličan rezultat. Nezgodan je igrač na travi jer ima ravne udarce i dobar servis. U dobroj je formi, ali sam i ja tako da se nadam da ću ponoviti rezultat od prošle godine kada sam ga pobijedio", rekao je Đoković.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.