Dvije kašike OVE smjese uz jutarnju kafu tope kilograme
Ilustracija

Dvije kašike OVE smjese uz jutarnju kafu tope kilograme

Osim što je ukus nevjerovatno dobar, ova kafa će vam ubrzati metabolizam, a kilogrami će nestati.

Jutarnja kafa je ritual bez kojeg ne možete da zamislite dan? Onda ćete ovaj recept sigurno htjeti da isprobate. U pitanju je dodatak koji će vašu kafu učiniti ukusnijom i pomoći će vam da se oslobodite suvišnih kilograma.

Potrebno je: - 3/4 šolje kokosovog ulja,- 1/2 šolje meda,- 1 kašika cimeta,- 1 kašika kakaa.

Način pripreme: Sjedinite sve sastojke i miješajte dok se sve lijepo ne ujednači. Prespite u čistu staklenu posudu sa poklopcem.

Sjutra ujutru kada skuvate šolju svoje omiljene kafe, dodajte jednu do dvije kašičice smjese u kafu dok je još vruća. Miješajte oko pet sekundi i možete da uživate!

Ova mješavina će podstaći vaš metabolizam, i samim tim pomoći u gubitku suvišnih kilograma, a i vaša kafa će imati sjajan ukus. Probajte i ubrzo ćete primijetiti razliku!

Dnevni.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.