Vimbldon: Teška povreda Betani Matek-Sends (VIDEO)
Foto: si.com

Teniserka dozivala upomoć

Vimbldon: Teška povreda Betani Matek-Sends (VIDEO)

Amerikanka Betani Matek-Sends doživjela je tešku povredu desnog koljena na meču trećeg kola Vimbldona protiv Sorane Kristee.

Naime, ona je pokušala da skrati ugao izlaskom na mrežu, ali se tokom trka ka sredini terena srušila na travu, sa bolnim izrazom lica, uz ponavljanje rečenice: "Pomozite mi, pomozite mi, pomozite mi...", prenosi Rts.

Kristea je odmah reagovala, preskočila mrežu i pritekla u pomoć svojoj rivalki.

Ubrzo zatim na terenu su se pojavili ljekari i kola hitne pomoći, koja su je nakon 15-ak minuta prevezla Betani u bolnicu.

Publika ali i ostale teniserke koje su se tu našle ostali su šoku...

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.