Ovako Cecin sin uživa sa novom djevojkom na Kipru (Foto)
Veljko Ražnatović

Ovako Cecin sin uživa sa novom djevojkom na Kipru (Foto)

Veljko Ražnatović se sa društvom, ali i atraktivnom crnkom, pridružio sestri Anastasiji na Kipru.

Veljko Ražnatović zajedno sa sestrom Anastasijom i društvom uživa na Kipru, tačnije u Aja Napi, gdje je poveo i svoju ljepšu polovinu.

Prije nekoliko dana pojavila se vijest da sin folk zvijezde Cece Ražnatović ima novu djevojku, a kako se čini poveo ju je i na ljetovanje.

Veljko i atraktivna crnka pozirali su u jednom klubu na Kipru dok su uživali u noćnom izlasku, a svima je u oči upao komentar koji je Cecin sin ostavio ispod slike.

 

c9cb3f5757c1ab9f3916b3e86f670dab– Ona je prelijepa – napisao je Veljko, i uz to stavio srce.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.