Ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad

Beograd

Ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad

U Centru za socijalni rad u Novom Beogradu muškarac je ubio bivšu suprugu (39), a ubistvo je počinjeno kamenom ili mermernom pločom.

Kako saznaje RTS, ubistvo se dogodilo oko 15 sati, a u zgradi gdje je mjesto zločina uviđaj je u toku.

Muškarac (47) je parkirao vozilo ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gdje je čekao bivšu suprugu, majku troje djece.

On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad. Upravo u holu je i ubio bivšu suprugu.

Nezvanično, osumnjičeni je prije dvije godine već odležao kaznu zatvora zbog nasilja u porodici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.