Mesi i Barselona zvanično produžili ugovor
Lajonel Mesi

Visoka otpusna klauzula

Mesi i Barselona zvanično produžili ugovor

Lajonel Mesi potpisao je novi ugovor sa Barselonom koji sadrži, za druge klubove, obeshrabrujuće visoku otpusnu klauzulu.

Lionel Mesi potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Barselonom, što je produženje saradnje sa Kataloncima do 2021. godine, prenosi N1.

Barselona je vijest potvrdila zvanično saopštenjem i najavila da će Mesi potpis na ugovor staviti kada se vrati u Barselonu sledeće nedjelje.

Navodno, u ugovoru postoji otpusna kaluzula vrijedna 300 miliona eura tako da sada znamo sa koliko će novca biti moguće započeti bilo kakve pregovore o Mesijevom transferu u neki drugi klub.

Mesi u Barseloni igra od 2004. godine i od tada mu je pošlo za rukom da obori sve klupske rekorde, ali i veliki broj rekorda Primere.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.