Pretukao četvoromjesečnu bebu jer je proizvodila zvuke
Ilustracija

Pretukao četvoromjesečnu bebu jer je proizvodila zvuke

Kori Kliford Moris iz Mineapolisa, koji je pretukao svoju četveromjesečnu kćerku nasmrt, "jer je proizvodila dječje zvukove" osuđen je na 25 godina zatvora.

Kako je prenio britanski "Indipendent", Moris je uhapšen avgusta 2016. nakon što je udario bebu u lice šakom 22 puta. On je nakon što je ubio bebu, rekao majci bebe i baki da ju je povrijedio i pozvao hitnu pomoć.

Sud je odbacio tvrdnje da Moris nije odgovoran za smrt djeteta jer "nije znao šta čini" i osudio ga na 25 godina zatvora. 

Policija i bolničari su na mjestu zločina zatekli bebu u nesvjest okruženu lokvom krvi. Odvezena je u bolnicu i tamo proglašena mrtvom. 

Morisova desna ruka bila je natečena i na njegovoj odjeći je otkrivena osušena krv, navedeno je u policijskom izvještaju. 

Moris je izjavio da je čuvao bebu dok je majka bila na poslu i gledao televiziju kada je ona počela "proizvoditi zvukove". Potom je odnio na sto za presvlačenje i tukao do smrti jer "nije prestala" da prizvodi zvukove.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.