Lukas se ženi: Provešću život sa Branislavom
Foto: Instagram/Screenshot

Tek što se razveo

Lukas se ženi: Provešću život sa Branislavom

Aca Lukas je sada i zvanično potvrdio da je srećan u novoj ljubavi, u kojoj uživa sa atraktivnom Branislavom.

Iako se priča o navodnoj aferi još nije slegla, a i razvod od Sonje Vuksanović još je relativno svjež, Aca Lukas je već obijelodanio da je srećan i zaljubljen u novu djevojku, piše Telegraf.

Nedavno je sa atraktivnom crnkom Branislavom viđen na Zlatiboru, gdje je imao nastup, a sada je folk pjevač i potvrdio da je ona njegova nova ljubav, u intervjuu za magazin “Story”.

''Provešću život sa Branislavom'', rekao je Aca, kojem je nova djevojka trenutno najveća podrška, a uz to se i ona razvodi od svog supruga.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.