Javne ličnosti saglasne: Sea Dance nije samo festival, već način života
Sea Dance Festival

''Čista petica''

Javne ličnosti saglasne: Sea Dance nije samo festival, već način života

Za manje od dvije nedjelje počinje četvrti Sea Dance festival, a od 13. do 15. jula očekuje nas jedno od najboljih izdanja do sada. Stižu pohvale na račun ovogodišnjeg programa u okviru koga će nastupiti neka od najvećih imena svjetske muzičke scene: John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, Mind Against, Mahmut Orhan i mnogi drugi.

Bogatstvo i raznolikost muzičkih žanrova festivalskog programa, prepoznali su i globalni mediji, a britanski ''The Mirror'' u svom članku uvrstio je Sea Dance među 10 najboljih ljetnjih festivala, nazvavši ga drugom Ibicom.

''Engleska zvijezda John Newman je garancija da će žurka u Budvi početi na najspektakularniji mogući način. I sa jednim od najvećih svjetskih DJ-eva i producenata kao headlinerom - "Eat Sleep Repeat" Fatboy Slim - ne čudi zašto ovaj festival na plaži nazivaju drugom Ibicom'', objavio je londonski gigant.

Odbrojavanje je krenulo, nestrpljenje raste, a ono se osjeća i među domaćim javnim ličnostima koje za ovogodišnje festivalsko izdanje imaju samo riječi hvale.

Cipele za ples već je spakovala naša poznata pjevačica Nina Žižić koja će, priznaje, na otvaranju festivala zakoračiti u svijet magije britanske soul mega zvijezde John Newmana.

''Jedva čekam da počne njegov koncert i čujem neke od meni najdražih pjesama, kao što su „Love Me Again“  i „Cheating“. Sigurna sam da će se plesati do zore. Drago mi je što uz Sea Dance iz godine u godinu imamo priliku da slušamo koncerte velikih zvijezda poput njega'', objašnjava Nina.

Za Ivana Vukčevića iz televizije Prva, Sea Dance nije običan festival, već način života.

''Ovogodišnji program nudi za svakog ponešto. Muzika John Newmana je nešto što volim privatno da slušam. Od Fatboy Slima, svjetske mega zvijezde koja mi je lično uručila naočare sa smajlićima, očekujem kako muzički, tako i vizelni spektakl. Ipak, moram priznati, Sean Paul je nešto što sa nestrpljenjem očekujem. Čovjek koji pravi svjetske hitove sa najvećim muzičkim zvijezdama sigurno će prirediti spektakl na kome će svi igrati, pjevati, tverkovati. On je prava kruna za kraj festivala'', kazao je Vukčević.

Sea Dance je sinonim za odmor, provod, uživanje, za ljubav, ističe i naše prepoznatljivo TV lice Maja Maraš koja poziva sve ljubitelje dobrog zvuka da i sami od 13. do 15. jula osjete talas dobrog ritma i energije.

''Sigurna sam da ćemo uživati u sjajnom vokalu Johna Newmana, kao i da će odličnu žurku prirediti čuveni Fatboy Slim koji ove godine proslavlja 15 godine od spektakularnog nastupa na plaži Brajton. A ako iko bude uspio da podigne temperaturu do usijanja, to će svakako biti Sean Paul'', uvjerena je Maja.

Najbolji provod u Budvi očekuje i glumac Dušan Kovačević. Energija je riječ kojom Dušan opisuje ovogodišnji Sea Dance.

''Svi ovogodišnji izvođači posjeduju nevjerovatnu energiju. Prije svih, John Newman – čovjek borac koji sa tolikom strašću pristupa poslu i izvlači najbolje i najpozitivnije iz ljudi. Za Fatboy Slima dovoljno je reći da je on jednostavno kralj elektronske muzike i uz njega je provod zagarantovan. Za nastup Sean Paula, bez sumnje, tražiće se karta više'', smatra Dušan.

Kao neko ko odavno prati zbivanja na domaćoj i svjetskoj muzičkoj sceni i osluškuje puls javnosti na događajima zabavnog karaktera, novinarka i urednica Star Magazina Bojana Mišković navodi da je Sea Dance dobra stvar koja nam se desila i kratko zaključuje: ''Čista petica''.

Ulaznice sa popustom od čak 60% samo do 10. jula! 

Kako je saopšteno iz SDF-a, ulaznice po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 19.99 eura,  biće dostupne po ovoj cijeni samo do 10. jula, ukoliko do tada ne budu rasprodate. Ovo je cijena sa čak do 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.