Ćerka Anđeline i Breda na hormonskoj terapiji jer želi postati dječak
Foto: jimmywin.com

Promjena pola

Ćerka Anđeline i Breda na hormonskoj terapiji jer želi postati dječak

Šilo Džoli Pit, ćerka Breda i Anđeline, započela je hormonsku terapiju tokom koje namjerava promijeniti pol.

Bred Pit je prije nekoliko godina ispričao kod Opre Vinfri kako se njegova ćerka voli oblačiti kao dječak i igrati "muške igre", prenosi Radiosarajevo.ba.

On je tada otkrio da Šilo traži od svojih roditelja da je zovu Džek ili Piter.

Oblačenje u mušku odjeću za malu Šilo nije bilo samo faza odrastanja već način da pokaže kako se oduvijek osjećala kao dječak zarobljen u tijelu djevojčice.

Šilo su roditelji od malih nogu podržavali pa je nikada nisu tjerali da nosi haljine. 

Anđelinina i Bredova ćerka od najranijeg djetinjstva nije viđena u ženskoj odjeći već samo u udobnim trenerkama i širokim pantalonama kakve nose njena braća, dok za svečane prilike bira odijela, poput onih koje nosi tata.

Kada je napunila 11 godina, 27. maja 2017. godine, otišla je kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonsku terapiju i savjetovanje, a to bi joj trebalo pomoći da postane dječak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.