Mari ubjedljiv na startu
Endi Marej, Foto: Getty Images

Protiv Brauna u drugom kolu

Mari ubjedljiv na startu

Endi Mari startovao je pobjedom na Vimbldonu, pošto je u prvom kolu savladao Aleksandera Bublika sa 6:1, 6:4, 6:2.

Branilac titule veoma sigurno započeo je najprestižniji turnir na svijetu, pošto je poslije sat vremena i 46 mintua igre uspio da trijumfuje protiv Kazahstanca.

U jednom trenutku kiša je prekinula meč, međutim igrači su se poslije otprilike pola sata vratili na teren.

U prvom setu Mari je uspio dva puta da oduzme servis Bubliku i da ubjedljivo sa 6:1 dođe do vođstva od 1:0 u setovima. 

Tokom drugog, 'laki luzer' je pružio jači otpor, imao čak tri brejk lopte da izjednači na 5:5, ali je prvi reket svijeta uspio da ih spasi i dobije drugi set. U trećem Endi je samo dovršio posao i tako se plasirao u naredno kolo. 

Mari će u narednom kolu igrati sa Dastinom Braunom, koji bi mogao da bude potencijalna mina. Njemac je do prolaza u drugu rundu stigao preko Žao Souze, kojeg je pobijedio u četiri seta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.