Sonja skupljala novac koji je Lukas zarađivao i kupila stan od 300.000 eura
Foto: story.rs

Razvod godine

Sonja skupljala novac koji je Lukas zarađivao i kupila stan od 300.000 eura

Sonja Vuksanović kupuje stan u Beogradu za 300.000 eura.

Sonja je odlučila da uzme stvari u svoje ruke poslije otkrića da će Saša Popović oduzeti Lukasu penthaus na Voždovcu, koji su njoj kupili roditelji, jer folker direktoru "Granda" nije vratio dug od 728.000 eura, piše Informer.

"Kada je čula da Saša hoće da oduzme njen penthaus, Sonja je načisto odlijepila. Pozvala je Lukasa i urlala na njega. Rekla mu je da nema pravo na to da joj radi i pitala ga zašto ne vraća Popoviću dug po dogovoru i odakle mu ideja da se na taj način kocka sa njenim novcem", započinje priču izvor blizak Sonji.

"Odmah je pozvala advokata da se pobrine za to da što prije podijele imovinu, a potom je odlučila da kupi stan na svoje ime.

Sonja je bacila oko na stanove na Bežanijskoj kosi, jer tamo žive brojne poznate ličnosti sa kojima se druži. Poslije kraćeg vremena našla je jedan koji joj se sviđa, jer je prostran i svijetao, savršen za nju i njene dvije ćerke, Sofiju i Viktoriju. Za njega će morati da iskešira čak 300.000 eura, ali Vuksanovićevoj to neće biti problem, jer poslednjih mjeseci vodeći menadžerske poslove svog supruga uštekala fine pare.

"Sonja je od prošlog ljeta, kada je Lukas uzeo pozajmicu od Popovića, preuzela sve menadžerske poslove vezane za Acu. Cio protok novca oko nastupa išao je preko nje. Ugovarala mu je tezge, dogovarala se sa vlasnicima lokala oko honorara i belježila svaki dinar koji Lukas zaradi", objašnjava izvor.

Izvor kaže da je Sonja namazana, pa je dio novca koji je Lukas zarađivao pjevajući na tezgama odvajala sa strane:

"Zahvaljujući tome što je uzela kontrolu nad finansijama, uspjela je da uštedi veću svotu novca, pa sada sebi može da priušti luksuzana stan. Naravno, u svemu tome su joj dijelom pomogli i roditelji, koji lijepo zarađuju radeći već godinama u Njemačkoj", kaže sagovornik.

Kako Informer saznaje, kada je Lukas čuo da Sonja kupuje stan u srpskoj prijestonici, doživio je nervni slom. Nije mogao da vjeruje svojim ušima, pa je napravio skandal.

"Aca je bukvalno odlijepio kada je saznao za ženine planove. Shvatio je da je ona skupljala novac koji je on zarađivao, jer mu je radila menadžerske poslove, pa da sada od tih para kupuje stan, i to luksuzni. Urlao je po kući, zvao prijatelje i pričao im kako ga je rođena žena pokrala, kako to nije očekivao od nje i da ga je toliko razočarala, da ne može da vjeruje koga je oženio i sa kim ima dijete", tvrdi dobro obaviješteni izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.