Evo pjesama koje će Džon Njuman izvesti na Sea Dance-u

Evo pjesama koje će Džon Njuman izvesti na Sea Dance-u

Turneja svjetske soul zvijezde Džona Njumana uveliko je u toku, a za nešto manje od dvije sedmice ovaj sjajni muzičar nastupiće na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala 13. jula u Budvi.

Ako je suditi po nastupima koje je prethodnih sedmica održao u Hrvatskoj, Škotskoj, Ukrajini i Rusiji, publiku Sea Dance-a očekuje nezaboravan koncert.

Na set listi britanske zvijezde nalaze se svi njegovi hitovi, a među njima će se vjerovatno naći i neke od novih pjesmama koje je spremio za treći album.

Vlasnik čak tri No.1 singla, Njuman će pred publikom zapjevati svoj najveći hit “Love Me Again”, sa albuma prvjenca “Tribute”, uz koji je stigao na sam vrh britanske liste, i to ispred velikog Pola Makartnija.

Dobar ritam održaće prepoznatljivim numerama poput “Come And Get It”, “Cheating”, “Losing Sleep”, a neće izostati ni čuvena stvar “Blame”, nastala u saradnji sa jednim od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice Calvinom Harrissom.

Newman obožavatelje širom Evrope oduševljava i svojim pratećim bendom zbog čega ga, između ostalog, na nastupima više puta zovu na bis, što on sa zadovoljstvom prihvata.

Evo i set liste pjesama koje garantuju da nas na otvaranju četvrtog izdanja Sea Dance-a očekuje pravi spektakl:

Cheating

Loosing Sleep

Come And Get It

Blame

Give Me Your Love

Tiring Game

Come And Get It

Out Of My Head

Fire In Me

Never Let You Go

Bis:

Gold Dust

Not Giving In

Love Me Again

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.