Saznajte da li je vaš znak među najvatrenijim u seksu
Ilustracija

Horoskop

Saznajte da li je vaš znak među najvatrenijim u seksu

Djevica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svijetu, Škorpija i Lav su najbolji ljubavnici Zodijaka, a maštoviti Blizanci su pravi majstori zavođenja.

Ovan

Ovan je moćan i voli sve držati pod kontrolom, a omiljena disciplina mu je ljubljenje. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi što može uzrokovati probleme u vezi, no ponekad se posvećuje samo partneru i svojim ga pokretima dovodi do ludila. U osvajanju Ovna nema mjesta sramežljivosti, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

Bik

Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu žeđ za intimnošću može ugasiti samo stalno dodirivanje i lagano zavođenje, a vodi se krilaticom da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Bika će osim duge predigre, osvojiti mali znakovi pažnje kao što su pokloni, dobar miris i njegovano tijelo.

Blizanci

Blizanci su majstori zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima se mogu nadmudrivati.

Rak

Rak je najosjećajniji znak, a kod partnera ga najviše privlače slične osobine. On traži brižnog, predanog i nježnog ljubavnika, a osvojiće ga romantičan ugođaj. Pažnja mu godi, a dobija li je dovoljno učiniće sve za partnera.

Lav

Lav je samouvjeren, strastven i moćan što ga čini najboljim ljubavnikom Zodijaka. Voli biti glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao, a partnera stalno obasipa darovima. Osvojiti ga može stalna pažnja, a sviđa mu se i milovanje po kosi.

Djevica

Djevica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svijetu. Iako djeluje hladno zapravo je jako osjećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Jako se veže za partnera što graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, to traje cijeli život. Djevica je izbirljiva, a osvojiti je može uredan partner.

Vaga

Vaga voli udovoljavati ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nježna. No kao i Lav voli eksperimentisati u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućuju joj dobar status.

Škorpija

Škorpija je uz Lava najbolji ljubavnik Zodijaka, no seks često koristi kao manipulaciju. Njegovoj osobnosti je teško odoljeti, no u krevetu je nerijetko hladan. Teško ga je osvojiti zato što je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera

Strijelac

Strijelac je kreativan i zaigran u krevetu, a najviše voli isprobavati nove stvari. Slično je i s partnerom, mijenja ih već na prvi znak dosade. Zanimaju ga kratke avanture, a osvojiti ga može dobar smisao za humor i zaljubljenost u život. Uživa u dodirima, a erogene zone su mu noge i stomak.

Jarac

Jarac je povučen i u seks se upušta samo ako je zaljubljen. On voli rutinu i nije otvoren za eksperimente, a osvojiće ga dugo udvaranje. Uživa u zavođenju, pa je seksi donje rublje pun pogodak.

Vodolija

Vodolija pokreće strast i više cijeni seks nego vezu. Međutim, osvojiti ga može naizgled neosvojiv partner odnosno onaj za kojeg će se trebati potruditi. Kad se zaljubi, partnera voli i uprkos svim nesavršenostima.

Ribe

Opuštene Ribe žele stalnog partnera, a i najsitnije probleme u vezi rješavaju seksom. Veza s Ribama je puna zadovoljstava i užitka, a želite li ih osvojiti trebate biti agresivni. One su previše bezbrižne i očekuju da ih drugi osvajaju

 

24sata.hr

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.