Ovim receptom do savršenog izgleda peta bez naslaga
Ilustracija

Jednostavno a efikasno

Ovim receptom do savršenog izgleda peta bez naslaga

Bolni, ružni a potencijalno i vrlo opasni, žuljevi i naslage na petama su muke mnogih žena, ali i muškaraca. Evo efikasnog recepta koji će pomoći da se ovi problemi riješe.

Priprema: 

10 tableta aspirina ili andola (od 300mg) isitniti u prah i zaliti sa 250 ml komovice (ili 70%-tnim medicinskim alkoholom) i ostaviti da odstoji 1-2 dana. 

Upotreba: 

Svako veče promućkati tinkturu i umočiti u nju komadić savijene gaze. Oblog staviti na petu (žuljeve, stopala,) umotati najlonskom kesom i obuti čarapu. Ostaviti preko noći. Ujutro oprati vodom, obrisati i namazati nekom masnom kremom za noge ili glicerinom. Posle 10 tretmana stopala i pete su se očistili od grube kože i naslaga. 

Takođe, dobro je stopala očistiti četkom ili kamenom za pete, a posle nanijeti kremu. 

Sa ovom tinkturom mogu se tretirati i bolna mjesta kod proširenih vena (varikoza). Posle utrljavanja, bol nestaje momentalno. Može se utrljavati na bolna mjesta i kod osteohondroza, gdje se javljaju taloženja soli, piše Super Zena.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.