Prije svadbe sa prelijepom Fahrije, Bali begu je ova žena slomila srce
Printscreen

Mnogo je patio

Prije svadbe sa prelijepom Fahrije, Bali begu je ova žena slomila srce

Bali beg izgovorio je sudbonosno "da" prelijepoj koleginici Fahrije Evdžen. Par se tokom intimne ceremonije na Bosforu zarekao na vječnu ljubav.

I ono što je svakako interesantno, jeste da je Burak Ozčivit, popularni Bali beg iz "Sulejmana" odbio silne milione magazina koji su se nudili da prenesu ekskluzivne fotografije sa svadbe. Burak to nije želio, a ni njegova supruga Fahrije.

Zato se crnokosa ljepotica oglasila jednom fotografijom na Instagramu, kojom je rekla šta tačno misli o svom suprugu:

''Moja druga polovina, moj heroj, moj svijet. Sazrela sam sa tobom, zauvijek sa tobom, rekla sam "da". Srce. Ovdje je sve u najboljem redu... '', napisala je Fahrije, prenosi Blic.

I dok mu sada cvijetaju ruže na svim poljima, slavnom zavodniku nije uvijek bilo tako. Naime, njegova prva velika ljubav, djevojka koju je volio prije Fahrije, slomila mu je srce.

Riječ je o bivšoj voditeljki "Fashion TV"-a, Džejlan Čapi.

 

Објава коју дели Ceylan Capa (@ceylancapa) дана

Naime, Džejlan i Burak su bili u višegodišnjoj romansi, tačnije voljeli su se dvije i po godine. Definitivno su raskinuli 2014. godine, a dugo se spekulisalo šta je bio razlog. U jednom turskom tabloidu kao bomba je odjeknula vijest da je Džejlan zapravo pronašla Buraka u krevetu sa drugim muškarcem, te ga je zbog toga ostavila, međutim, kasnije se saznalo da je razlog zapravo to što Džejlan potiče iz imućne porodice, a Burak je uvijek bio skromnog vaspitanja.

 

Објава коју дели Ceylan Capa (@ceylancapa) дана

I dok su šarmantnoj crnki roditelji sve obezbijeđivali u životu, glumac je sve sam morao da zaradi. Ubrzo su zbog razlike u karakterima počeli sve češće da se svađaju, a Ozčivita nikako nije prihvatala Džejlanina imućna porodica. Raskid je bio neminovan, a Burak je ostao slomljenog srca.

''Ubrzo nakon raskida sam počeo puno da radim i zatrpavam se poslom. Upoznao sam Fahrije, sa kojom sam prvobitno bio prijatelj. Iskustvo me je naučilo da ljubav može da bude opasna, a ja zbog nje nisam želio da gubim glavu. Fahrije me je uvjerila da prava ljubav ipak postoji'', rekao je Burak svojevremeno.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.