Koncert Dina Merlina 5. avgusta u Ulcinju
Dino Merlin

Nakon 30 godina

Koncert Dina Merlina 5. avgusta u Ulcinju

Dino Merlin, muzičar koji uživa kultni status i čije je muzičko stvaralaštvo dio kulturne istorije ovih prostora, ovog ljeta, nakon 30 godina dolazi u Ulcinj. Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja je započeta po izlasku istoimenog albuma 2014. godine, do sada je posjetila blizu 70 gradova i ugostila preko pola miliona posjetilaca, a ovog ljeta, 5.avgusta,. na Velikoj plaži,gdje se očekuje više od 20 000 posjetilaca, obećava nezaboravno muzičko veče, saopštila je PR koncerta Sanja Marković.

"Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u Ulcinju i to na predivnoj Velikoj plaži. Bit će to prvi koncert turneje “Hotel Nacional" na plaži. Obećavam Vam nezaboravni muzičko-scenski doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme.” - kazao je Dino Merlin.

Više od trideset godina karijere, jedanaest autorskih albuma, rasprodani stadioni i dvorane, rekordni tiraži, sve su to podaci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme.

Karijeru Dina Merlina obilježile su pjesme uz koje su stasavale generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Budite i vi dio fantastične atmosfere i spektakularnog show-a “Hotel Nacional” koji Dino priprema 5.8.2017. u Ulcinju. Neka najveća crnogorska plaža bude ispunjena smijehom i pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin do sada nastupao.

Prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina u Ulcinju, pocinje u srijedu 5. jula.

Ulaznice se mogu kupiti preko mreže Gigstix na trafikama ,,Tabcco S press,, kao i  na svim prodajnim mjestima Eventima ( www.eventim.rs  ) ... Osim navedenih lokacija, karte možete kupiti i na sljedećim lokacijama;

- Delta City ,Podgorica / prodajni pult/

- Hercegovačka ulica - Podgorica /prodajni pult/

- Šetalište ispred Robne kuće / Bar, prodajni pult /

- Šetalište u Baru ,ispred lokala ,,Planet,, /prodajni pult/

- Rožaje, restoran Kulla

- Ulcinj, Pearl Beach Velika plaža

- Dodatne informacije o novim prodajnim mjestima dobićete uskoro....

 Cijene ulaznica su , u pretprodaji, po cijeni od 15,00 eura.

 U prodaji će biti i ulaznice za VIP  mjesta, po istoj cijeni ali uz obaveznu rezervaciju, na broj telefona +382 69 793 - 893

"I, to nije sve..Petog avgusta, dnevni program počinje već u 11 sati , uz svjetske dj-eve -  Vivo iz Izraela  i  dj Mon , koji nam dolazi iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, već od 20 sati , dvočasovni koncert održaće Dzenan Lončarević, kao uvertira pred Merlinov nastup  koji je zakazan za 22 sata", saopštila je Marković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.