Oženio se Bali beg: Ovo su prve slike sa vjenčanja
Screenshot

Dugo najavljivano vjenčanje

Oženio se Bali beg: Ovo su prve slike sa vjenčanja

Burak Ozcivit, čuveni Bali beg iz serije "Sulejmna veličanstveni", oženio se juče glumicom Fahrije Evsen. Vjenčanje se dugo najvaljivalo, a ovog 29. juna se konačno i desilo.

Na Instagramu su se pojavile prve slike sa vjenčanja koje je održano na Bosforu. Svadba je ocijenjena koa vjenčanje godine u Turskoj, prenosi Žena Blic.

balibeg3
Foto: Instagram/Screenshot

Mladoženja je bio veoma elegantan, a nevjesta je odabrala vjenčanicu sirena kroja, pripijenu uz tijelo, bogatu čipkom!

 

Објава коју дели ‏أكيّوريكي‏ (@akyrka) дана

Jedan od najljepših trenutaka sa vjenčanja jeste momenat kada je Bali beg nježno poljubio mladu.

 

Објава коју дели ‏أكيّوريكي‏ (@akyrka) дана

Ljubila je ona i njega! Danas su pale u vodu i najmanje nade da će Burak odustati od braka, veliki broj njegovih ženskih obožavateljiki vjerovatno je rastužila vijest o vjenčanju (pojedine objave prate suze). Ali gotovo je, beg je rekao "da"!

A vjenčanje je bilo bajkovito, kako može da bude jedno vjenčanje na Bosforu!

 

Објава коју дели ‏أكيّوريكي‏ (@akyrka) дана

Par je prije vjenčanja nekoliko godina bio u vezi. Pisalo se još 2014. o njihovom vjenčanju i tada je ono bilo "zakazano" za ljeto 2016.

Vijest da su se vjenčali pojavila se i u martu ove godine. Zanosni turski glumac je prije ljubavi sa Fahrije (koju zanmo po ulozi Nedžle u sereiji "Kako lišće pada"), bio vjeren za Cejlan Čape. Raskinuli su 2013. godine.

Vezu sa sadašnjom suprugom počeo je 2014, a pisalo se da je vjerenicu ostavio upravo zbog prelijepe Nedžle.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.