Silovana žena u centru Podgorice, osumnjičeni uhapšen
Ilustracija

Silovana žena u centru Podgorice, osumnjičeni uhapšen

Podgorička policija je jutros, u brzoj i koordiniranoj akciji, ubrzo nakon prijave za silovanje uhapsila osumnjičenog E.F.(45) iz Novog Pazara.

Državljanin Srbije je uhapšen na Trgu nezavisnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

On je, kako se sumnja, neposredno prije toga, oko 7 časova, silovao ženu staru  30 godina u lokalu „Shakespeare“ u Njegoševoj ulici u kojem je oštećena zaposlena.

Kako se sumnja, on je ušao u lokal u kojem je ona bila sama, zaključao vrata sa unutrašnje strane i nad njom izvršio silovanje nakon čega je pobjegao.

Podgorička policija odmah je po prijavi događaja reagovala i zahvaljujući dobrom opisu izvršioca ubrzo pretragom pronašla E.F. i uhapsila ga.

"On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Oštećenoj je ubrzo po dolasku policije pružena medicinska pomoć u zdravstvenoj ustanovi", navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.