Glumica iz ''Seks i grad''-a  progovorila o životu nakon serije
Kristin Dejvis

Mirniji život nakon ogromnog uspjeha

Glumica iz ''Seks i grad''-a progovorila o životu nakon serije

Glumica Kristin Davis, najpoznatija po ulozi Šarlot u seriji "Seks i grad" prvi put je progovorila o životu nakon serije.

Priznala je da je nakon serije počela gubiti kosu.

"Na početku me to nije zabrinjavalo, ali ponekad bih se upitala gdje je moja kosa,", ispričala je za Daily Mail, prenosi Index.hr.

Glumica je takođe objasnila da su je prije snimanja stručnjaci morali uređivati, a česti tretmani su ostavili traga na njenoj prekrasnoj kosi.

"Moja kosa je bila jako problematična. Imam jako gustu kosu koju je bilo teško svladati", objasnila je.

Nakon serije nastupila je u još nekoliko filmova i serija, ali je zaključila da takav život nije za nju i povukla se.

Početkom 2012. počela je glumiti na Brodveju, a 2011. je usvojila ćerku Gemu Rouz Dejvis.

Suprotno od Šarlot koja je težila za brakom i pravom ljubavlju, glumica se nikad nije udavala. Trenutno se bavi humanitarnim radom, a u aprilu ove godine je postala UNHCR-ov ambasador dobre volje.

"Otišla sam u UNHCROW kamp u Keniji kako bih vidjela o čemu se radi i to mi je promijenilo život", ispričala je za 'Bustle'.

Na pitanje novinara bi li prihvatila ulogu ako se bude snimao treći nastavak filma "Seks i grad" odgovorila je: "Ne bih ni razmišljala. Naravno da bih se vratila, nikad to ne bih odbila. Voljela sam taj posao, voljela sam sve tamo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.