Bečić: Kandidat za predsjednika onaj koji bude imao najveću podršku javnosti
Aleksa Bečić

Bečić: Kandidat za predsjednika onaj koji bude imao najveću podršku javnosti

Lider Demokrata Aleksa Bečic izjavio je da će prihvatiti zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore koji bude imao najveću podršku javnosti i ukoliko budu razdvojeni izbori na lokalnom i državnom nivou.

Dodaje da će njegova kandidatura zavisiti od stava partije.

"Nemam ništa protivda se, ako budu izdvojeni izbori i bude diskusije o zajedničkom kandidatu, primijeni isti pricip kao 2012 godine. Izvolite gospodo istraživanja javnog mnjenja, ne morate ništa da vjerujete nama na riječ, pogledajte ko od lidera ima najveću mogućnost da objedini nezadovoljnu Crnu Goru i iskažite svoj stav u odnosu na to pitanje", kazao je Bečić, gostujući u emisiji TVCG "Iz prvog ugla".

On je rekao da će odluka zavisiti i od stava članova njegove partije.

"Na moju odluku ključno interveniše spremnost sopstvene partijske infrastrukture, razmišljanje članova i mišljenje mog kreativnog tima koji je do sada vodio sve pobjedničke kampanje", naveo je Bečić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.