Sead Šehović još godinu igra za Budućnost
Sead Šehović

Produžio ugovor

Sead Šehović još godinu igra za Budućnost

Košarkaški klub Budućnost produžio je ugovor sa Seadom Šehovićem na još jednu sezonu.

Kako se navodi na sajtu Jadranske lige, Šehović, koji igra na poziciji beka, prošle sezone je u prosjeku postizao 6,5 poena, imao 2,1 skok, i 1,5 asistencija u regionalnom takmičenju.

On je u Budućnost došao 2015. godine iz košarkaškog kluba MZT Skoplje sa kojim je u sezoni 2014/15 osvojio Kup Makedonije i prvenstvo, a bio je proglašen za najkorisnijeg igrača finala plej-ofa.

Prije nekoliko dana, Seadov brat Suad je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom iz Podgorice, tako da će njih dvojica zajedno igrati još najmanje jednu sezonu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.