OVO su najbolji ljubavnici, a evo kako ih zavesti
Ilustracija

OVO su najbolji ljubavnici, a evo kako ih zavesti

Od osobina, talenta, omiljene muzike i čime bi trebalo da se bavite, horoskop vam može otkriti i kako da zavedete muškarca prema njegovom znaku Zodijaka.

Ovan

Ovnovi vole da su čvrsto na zemlji, da kontrolišu i vjerovali ili ne, dobro se ljube. Sa druge strane su ponekad sebični kada je u pitanju seks.

Kako ga zavesti?

Nemojte nikako biti stidljivi. Pokažite se u najboljem svjetlu, pokažite koliko ste bistri i pametni, ali i spontani. Vole komplimente i uživaju u nepredvidljivosti.

Bik

Muškarci rođeni pod ovim znakom važe za najmuževnije. Nagon za dodirima i ljubavi im je veliki, a za intimnost su uvijek spremni. Vole da uživaju u ljubavi, dugo i potpuno predano.

Kako ga zavesti?

Možete ih zaintrigirati malim poklonom, ali su im bitniji vaš miris, mekana koža i svjež dah.

Blizanci

Vrlo su inteligentni, dovitljivi i profesionalci u flertovanju. Sa njima se nikada ne možete dosađivati .

Kako ga zavesti?

Divljenje i pohvale na račun njegove inteligencije su dobar korak, kao i pokazivanje vaše pameti, traženje savjeta i hvaljenje njegovih odluka.

Rak

Rakovi su najosjetljivi i najemotivniji znak Zodijaka. Traže konstantne nježne dodire i duboku emotivnu povezanost sa partnerom. Predani su ljubavnici, ali ako ih prevarite na neki način - spremni su na veliku osvetu.

Kako ga zavesti?

Romantičnom atmosferom i sentimetalnošću.

Lav

Lavovi su samouvjereni i svesni svoje lepote i pameti. Vole da preuzimaju inicijativu u krevetu. Od njega možete očekivati veliku pažnju i dosta poklona.

Kako ga zavesti?

Uzvratite mu istom mjerom. Prolaženje prstima kroz njegovu kosu će u njemu probuditi nježnu stranu.

Djevica

Ako želite da nekome svakodnevno budete u centru pažnje, budite sa muškarcem Djevicom. Niko vam neće pružiti pažnju koliko i on. Ispod staložene površine kriju ogromnu senzualnost. Mogu biti vrlo posesivni, ali će vas zato voljeti najviše.

Kako je zavesti?

Pristojnost, staloženost i čistoća su dovoljne za zavođenje Djevice.

Vaga

Vage su predani ljubavnici koji vole romantiku i uživaju u ispunjavanju njegovih maštarija. Eksperimentisanje i flertovanje su stvari koje Vaga najviše voli.

Kako je zavesti?

Šarmantnost, jednostavnost i širok pogled na svijet su dovoljne tri stvari koje će ga opčiniti.

Škorpija

Poznati manipulatori i najseksualniji znak Zodijaka, vole da iskorišćavaju druge za svoje potrebe. Iako su odlični u krevetu, teško im je da ubace emocije i vezivanje u sve to.

Kako je zavesti?

Njih je teško zavesti jer su navikli da su oni u ulozi zavodnika. Budite mu prepušteni i pratite njegove korake.

Strijelac

Strijelčevi su djetinjasti u srcu i vole eksperimente - svuda, a pogotovo u krevetu. Stravstveni su, ali vole da mijenjaju partnere, što ih ne čini dobrim izborom za ozbiljnu vezu.

Kako ga zavesti?

Budite veseli i opušteni, to odlično prolazi kod njih. Takođe ih  dodiri po struku i bokovima izluđuje.

Jarac

Jarčevi imaju rezervisan pristup, prije nego što vas bolje upozna i dok mu se ne svidite. Onda tek nastaje želja za intimnošću. Ne vole eksperimentisanje, ali su zato stabilni i vjerni.

Kako ga zavesti?

Budite spori i proračunati. Duboki, značajni pogledi i „slučajni“ dodiri mogu osvojiti njegovo srce. Ali, ne budite previše otvoreni, sačekajte neko vrijeme i vidjećete pravu eksploziju.

Vodolija

Vodolije su željne fizičke ljubavi i poštovaće vaše tijelo, dok će odnos ostaviti sa strane. Ako ste jedinstveni i uvijek spremni za nešto novo, za njega ćete biti pobjednik.

Kako ga zavesti?

Budite neosvojivi!

Ribe

Muškarci u ovom znaku vole da zadovolje svoju partnerku i pružiće joj sve, u fizičkom smislu. Kada pronađe osobu uz koju će se skrasiti, željeće da riješi svaki problem nakon kojeg će „seks pomirenja“ biti obavezan.

Kako ih zavesti?

Ribe vole drčniji i agresivniji pristup. Budite odvažni i hrabri i sigurno ćete ga osvojiti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.