Neobičan oglas postao hit na Jadranu: Iznajmljuje šator na balkonu
Ilustracija

Neobičan oglas postao hit na Jadranu: Iznajmljuje šator na balkonu

Prije nekoliko dana objavljen je možda, pišu mediji, jedan od najneobičnijih oglasa za smještaj u ponudi hrvatskog turizma.

“Razotkrila" ga je popularna Fejsbuk stranica “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”, prenosi B92.

Na stranici za privatno iznajmljivanje smještaja pojavio se oglas preko kojeg se "iznajmljuje šator na nečijem balkonu" u Splitu. Gosti šatora mogu da se služe zajedničkim prostorijama poput kuhinje, kupatila i dnevne sobe u kući, a smještaj po danu košta 24 eura. 

U slučaju lošeg vremena dušeci se iz šatora mogu premjestiti u dnevnu sobu. Recenzije gostiju koji su boravili u šatoru su mahom pozitivne, pa su neki i komentarisali "šator na balkonu je jako dobra ideja!".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.