Francuski blogeri: CG je skirveni biser Mediterana
Foto: Ministartsvo održivog razvoja i turizma

Oduševljeni našom državom

Francuski blogeri: CG je skirveni biser Mediterana

U sklopu zvanične online kampanje za promociju crnogorske turističke ponude, u Crnoj Gori su boravili francuski blogeri i tom prilikom snimili i video koji predstavlja sve ono što su vidjeli i doživjeli u Crnoj Gori.

Blogeri su snimili video u kojem se nalaze skoro svi najljepši crnogorski krajevi, prenosi Rtcg.

"Polin i Benua su francuski blogeri koji od 2013. godine priče sa svojih putovanja, fotografije i video zapise objavljuju na sajtu worldelse.com, kao i na društvenim mrežama.  Ubrajaju se među najuticajnije travel blogere u Francuskoj i uživaju veliko povjerenje svoje mnogobrojne publike", saopšteno je iz Ministarstva turizma.

Untitledd114

Blogeri su u maju boravili u Crtnoj Gori u okviru Zvanične online kampanje za promociju crnogorske turističke ponude, koju realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija. Njihovu posjetu su podržale i turističke organizacije Budve i Kotora.

Untitled

"Crnu Goru na svom sajtu opisuju kao zemlju jedinstvenih prirodnih kontrasta i ljepota, nazivajući je 'skrivenim biserom Mediterana'. Poseban utisak na njih je ostavilo gostoprimstvo Crnogoraca koje ih je dočekalo u svakom kraju naše države, a video koji su snimili najbolje dočarava koliko im se dopalo sve što su vidjeli i doživjeli u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju ministarstva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.