Ove stvari bi žene željele da im muškarci rade u krevetu
Ilustracija

Za žene je sve predigra

Ove stvari bi žene željele da im muškarci rade u krevetu

Za žene je sve predigra- od kućnih poslova, do razgovora i uvažavanja. Ipak, one češće pričaju o seksu sa prijateljicama, umjesto sa partnerima, a evo šta bi voljele da oni znaju.

"Žene su prilično otvorene u razgovoru o seksu, ali radije o tome pričaju sa prijateljicama nego sa partnerima jer ne žele da povrijede njihov ego", kaže Trejsi Koks, seksualni terapeut.

Ovo je spisak koji bi svaki muškarac trebalo da pročita:

- Za ženu je emocionalno uzbuđenje jednako bitno kao i fizičko, pa je psihička stimulacija razgovorom pravi način stvaranja atmosfere za seks.
- Lijepe riječi su najbolji afrodizijak za ženu .
- Što više muškarac pomaže u kućnim poslovima, to je žena odmornija za seks.
- Žene žele da iniciraju seks, ali za to gube volju ako muškarci na dnevnoj bazi nimalo suptilno traže seks.
- Pritisak da žena doživi vrhunac ne pomaže u postizanju orgazma.
- Žene ne žele uvijek romantičan seks i otvorene su za mogućnost "divljanja u krevetu".
- Muškarci treba da shvate da veliki broj žena ne može da postigne orgazam isključivo penetracijom i treba da se posvete i drugim načinima stimulacije klitorisa.

 

Superzena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.