Uspješno završen treći BootCamp Montenegro

Uspješno završen treći BootCamp Montenegro

BootCamp izazov, treći po redu, koji je ove godine nosio naziv ''BootCamp Ninja izazov'', a koji je realizovan u saradnji sa Avanturističkim kampom Ivanova korita, okupio je ponovo veliki broj posjetilaca i učesnika.

Kako su saopštili organizatori, u subotu 24. juna preko 100 rekreativaca imalo je priliku da pređe sve staze Avanturističkog parka i na taj način provjeri svoje tijelo. Takođe, bila je to idealna prilika za sve generacije, da uživaju u druženju u prirodi naše planinske ljepotice.

Učesnici su, kako je navedeno, na raspolaganju imali sve staze, i neograničen pristup, pa su u lijepom ambijentu, bez pritiska, proveli zabavan dan pun adrenalina.

''Nedjelja, 24. jun bila je rezervisana za takmičare gdje je svoje sposobnosti na preprekama koje su visoke i do 15 metara provjerilo 37 žena i 72 muškarca. U trci s vremenom takmičari su morali da pređu tri staze (IronMan, Panther i Tarzan), a za sve učesnike prethodno je organizovana obuka, te je na taj način bezbjednost svih bila zagarantovana'', navedeno je u saopštenju.

U muškoj kategoriji najbolji su bili Filip Ćeranić, Balša Zajović i Haris Šabović, koji su osvojili prva tri mjesta.

Najbolja u konkurenciji dama bila je Olena Krevenets koja je zauzela prvo mjesto, druga je bila Iva Vlahović, dok je treće mjesto pripalo Sanji Stanojević.

''I ove godine za najbolje smo obezbijedili nagrade: poklon pakete, majice, medalje, diplome i poklon karte za posjetu Avanturističkom parku nekom drugom prilikom. Nagrade smo obezbijedili uz pomoć Suplemet Store-a, a za osvježenje naših učesnika pobrinula se voda Gorska'', saopštili su organizatori.

''Posebnu zahvalnost dugujemo osoblju Avanturističkog parka, koje je angažovalo pojačane kapacitete kako bi protekla dva dana prošla u najboljem redu i svi sa Lovćena ponijeli divne uspomene'', naveli du organizatori i zaključili da se ovogodišnji učesnici BootCamp izazova, u nešto drugačijem formatu, sa Lovćena ponijeli sjajne utiske i doživjeli nezaboravan vikend.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.