Nekoliko plaža evakuisano zbog ajkule (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Na Majorki

Nekoliko plaža evakuisano zbog ajkule (VIDEO)

Plava ajkula koja je plivala u blizini obale Majorke tokom vikenda, izazvala je paniku među turistima, evakuisano je nekoliko plaža.

Ajkula je prvi put primijećena u subotu nedaleko od plaže u Kala Mahoru i Kan Pastilji. Na video-snimku koji su turisti uspjeli da naprave vidi se kako ajkula pliva nekoliko metara od turista, koji su zatim požurili prema obali.

Spasioci su naredili da se plaža zatvori. Do nedjelje uveče ajkula je uhvaćena. Lokalni mediji su saopštili da je ona imala ozbiljnu povredu glave, vjerovatno od harpuna, navodi „Gardijan“.

Još uvijek se ne zna da li je ajkula povrijeđena prije nego što je primijećena u blizini obale ostrva ili nakon toga.

Sputnjik

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.