Ovo su prve fotografije mladenaca Jelisavete i Miloša Teodosića (FOTO)
Foto: Instagram/Screenshot

Zavirite u vjenčanje godine

Ovo su prve fotografije mladenaca Jelisavete i Miloša Teodosića (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić juče su sklopili građanski brak, a ono što javnost interesuje jeste kako novopečeni supružnici izgledaju na vjenčanju.

Uz jake mjere obezbjeđenja i bez prisustva medija, košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin juče su se u luksuznom beogradskom restoranu “Topčiderska noć” zakleli na vječnu ljubav!

00teo

Novopečeni supružnici, foto: Instagram/Screenshot 

Sudbonosno “da” poznati par je izgovorio u prisustvu članova svojih porodica, zvanica iz svijeta sporta, glume, estrade i mnogobrojnih prijatelja. Građansko vjenčanje je obavljeno oko 16.30, a mlada, koja je blistala u bijeloj kreaciji Darka Kostića, uzela je prezime svog supruga. Oltar je bio okićen cvijećem i baldahinima, dok je dekoracija za restoran stigla iz Italije. Mladoženjin kum na vjenčanju bio je fudbaler Marko Pantelić, a Jelisavetina kuma drugarica iz djetinjstva Dijana. 

jelisaveta

Jelisaveta je nosila kreaciju Darka Kostića, foto: Fejsbuk

Već u prepodnevnim satima restoran je bio opkoljen jakim mjerama obezbjeđenja, a mnogobrojnim novinarskim ekipama bilo zabranjeno da priđu restoranu. Svadbenu kolonu predvodio je mladoženjin brat Jovan Teodosić u crnom “rendžroveru”, a za njim je u bijelom džipu projurio mladoženja sa roditeljima, kako bi izbjegao predstavnike “sedme sile”, dok ih je mlada već čekala u restoranu.

00mladenci2

Foto: Screenshot

Među prvima su stigli košarkaš Nenad Krstić i glumac Slobodan Boda Ninković koji je u rukama nosio ogroman poklon, ali nije želio da otkrije šta je donio mladencima. Okupljene novinare i foto-reportere koji su se “topili” na 37 stepeni pozdravio je jedino košarkaš Vladimir Štimac. Najveću pažnju izazvala je glumica Nina Janković, u dugoj ljubičastoj haljini, ali i njen kolega Viktor Savić, koji se na “vjenčanje godine” dovezao skuterom. Teov drug iz djetinjstva je na parkingu iskočio iz gepeka malenog “smarta”, što je izazvalo smijeh prisutnih.

SvadbaTeodosic14

Nina Janković, foto: Novosti.rs

Miloš Biković je došao u crnoj pamučnoj majici, kratkim pantalonama i mokasinama, u društvu nove djevojke - ruske glumice Aglaje Tarasove. Na svadbi je bio i Teov trener, šef stručnog štaba moskovskog CSKA Dimitri Itudis, ali i Dušan Duda Ivković, Bogdan Bogdanović, Milenko Tepić, Novica Veličković, Žarko Zečević... Mada je navodno, gostima bilo izričito zabranjeno da daju izjave medijima, jedino je Dragan Petrović Pele, Jelisavetin profesor glume, udostojio “sedmu silu” kratkim komentarom.

''Nije važno šta sam kupio mladencima, već da im želim mnogo sreće u braku'', rekao je Petrović, koji je u rukama nosio poklon.

SvadbaTeodosic7

Foto: Novosti.rs

Jelisavetina drugarica sa klase Tamara Dragičević stigla je sa suprugom Petrom Benčinom. Dolazak pjevača Marka Rokvića i trenutno jedne od najaktuelnijih mladih pjevačica Aleksandre Prijović nagovijestio je da će provod na svadbi biti za pamćenje. A slavlje je počelo uz mladenački ples “Lovely day” Bila Vatersa. Za dobru muziku bili su zaduženi “Leksington bend” i Bane Mojićević, ali se mikrofona latila i Aleksandra Prijović, koja je sa dečkom Filipom Živojinovićem na svadbu pozvana kao gost.

Mladoženja se toliko trudio da izbjegne novinare, da se zbog toga desio manji incident. Naime, foto-reporteri su pokušali da slikaju Teodosića u kolima ispred porodične kuće, zbog čega su njegovi drugovi zaštitnički opkolili džip u kojem se nalazio. Zbog opšte gužve i meteža, vozač džipa je krenuo u rikverc i sudario se sa drugim automobilom.

''Nema veze, platićeš mi auto'', kratko se našalio Teodosićev drug, vozač oštećenog automobila.

 

Izvor:Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.