Budva: Uhapšen Darko Ašanin zbog ukradenog motocikla
Ilustracija

Pored motora nađen bidon sa gorivom

Budva: Uhapšen Darko Ašanin zbog ukradenog motocikla

Budvanska policija uhapsila je Nikišićanina Darka Ašanina (32), dok je na Jazu vozio ukradeni motocikl.

Policija sada, zbog niza sumnjivih detalja, istražuje da li je ukradeni motocikl, koji je zatečen preksinoć na Jazu kod sportskih terena, trebalo da posluži u organizaciji nekog teškog krivičnog djela.

Nikšićanin, rođen u Ljubljani, prema nezvaničnim saznanjima ''Vijesti'', navodno kod sebe nije imao dokumenta. Policiji je bilo sumnjivo  jer je pored motora bio bidon sa gorivom,  a u   Ašaninovom džepu pronađen je  telefon “blackberry”. 

Policija ga je odmah privela, a  kotorski tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.